Wednesday, October 15, 2008

presentation? assignment? report? final exam???argh!!!

it gonna be tough this week until end of final exam... the final is just around the corner... huhh... xtau la nak ckap ape... tp, really2 byk keje this week... tp... yg aku geram ni, group assigment, tp x sume wat keje. ape kes??? ingat hebat sgt ke??? at least, tnye la ape yg kene wat. be responsible la sket... aku mmg diam je... wat keje je... tp jgn la wat aku marah... sabar, sabar jgak. tp tahap kesabaran ada hadnya... btol x? aku bukan pe, bukan nk ckp aku ni rajin sgt wat assignment, report or ape2 je yg sewktu dgnnya... tp, geram la jgak...

nasib baik la aku x suke marah2. bile aku rase nk marah, tensen aku gi makan.. x kisah la tgh mlm ke, awal pg ke, ptg ke, siang ke... tgh ari ke... sduit aku gak... x pkai duit org lain pun... (eh, bunyi mcm marah je...) .. maaflah kalu sape2 ada terasa dgn entri kali ini... sekadar meluahkan perasaan... daa~~~

peace no war [^_^]

8 comments:

nurilahi said...

moga terus tabah ye.

nasib baek kamu takde exam sebelum final ni kan :D

szakif said...

you dont need to scold, but to be tegas degan kawan2. walopun kawan2, tapi bila masuk bab akademik, masing2 kena professional la (ok. susah sebenarnye). masing2 kena berikan komitmen.

pastu aku cadangkan, dalam satu group mesti kena ade sorang ketua yang tegas, yang boleh arahkan orang nak buat apa dan apa dan dalam masa yang sama dia juga turut membantu.

so jepah, goodluck. bukan sekarang je ko akan berhadapan dengan benda ni. ko baru second yr kot~

learn something :D

candlesky said...

kini pernah...
tp bukan wat keje sorg dua...
wat keje ramai...
tp kena wat keje s0rg yg xcommit pun..
wat keje sambil nangis...
coz sedih nape la org mcm 2 kan..
esok nak submit mlm nie br bg benda yg xcari pun lg sebenarnya...


sbr ye jep...(mmg la..kl x,dah xwat kan)
pentingkan masalah bersama kan...
nama dah GROUP assgment...
sume dpt marks yg sama...

izzahismail said...

be strong.
agreed with sazkif.
msti ader someone yg bley lead. so, it will be equal to everyone.

good luck ;)

Jepah said...

>>>nurilahi:
mmg b'nasib baik... huhuhu... tp, bukan snang nk wat assignment... hehehehe...

Jepah said...

>>>szakif:
that' right zaki. mmg da ada leader yg tegas. da bg tugas pun sbnarnye. tp, x wat jgak. pastu wat2 xtau.. wat2 x ingt due date... mcm2 alasan la...

Jepah said...

>>>candlesky:
btol tu kiniey... marks sume same je. tp xnk commit... da tegas da pun tp still wat2 xtau... xtau la ape nk ckp. bile ajak main, laju je... bile suruh wat keje, sume xde...

Jepah said...

>>>izzah:
mmg da ade someone lead. da b'tegas da pun. smpai xtau nk ckp pe lg dgn org yg xnk ikut ckp wonderpet ni... (ape yg penting? KERJASAMA)... huhuhuhu....