Tuesday, December 30, 2008

Am I multitasking person? Multipurpose? Multiplayer? =p

From Zaki, he said "MULTITALENTED"... Am I? huhuhu... thanks Zaki for the word... =)







Owh... yang ni untuk dimakan ye... =p
UPDATE:
Even I am not expert in these jobs or tasks, but I know and learn how to do them.... =)

25 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

tak kisahle, multitasking ke, multipurpose ke(tiba2 teringat kat multipurpose hall), atau multiplayer(semacam je bunyi perkataan ni)...
yang pasti nampaknye jepah seorang yang boleh diharap(sedia membantu)...

tapi cayalah, reti anyam ketupat...
adakah gambar tu masa bulan puasa tahun ni???
eh eh, abang 3p4h ke yang dalam gambar tu??? :D

Jepah said...

>>>liyana:
boleh harap ke? hohohoho...
tp, mmg jepah blajar nk wat keje...
hehehe...

gambar tu? mase bulan pose tahun lepas...
mase tu tgh ajar epah menganyam...
huhuhu...

© Liyana.Sara.Salleh said...

at least bolehlah kalau nak mintak tolong...
tak macam sesetengah orang, tau goyang kaki jer...
*tak refer pada sesiapa pun*

owh, so masa tu kat Talhah lah ye...
T berapa masa tu???
no wonder tengok macam Talhah, tapi ntahle(tiba2 tak confident)...

Szakif said...

multitalented la!

Jepah said...

>>>liyana:
bleh la kot... huhuhu...

Talhah di mana liyana menginap skrang... T5... hohohoho...

Jepah said...

>>>szakif:
multitalented erk? aku xtau nk cari istilah yg sesuai la... hohoho...

As said...

hoho ini lain sangaaat dari multitasking :D

papepun, keep it up ;)

Jepah said...

>>>as:
jepah x jumpe istilah yg sesuai... hohohoho...

alif zai mim ra said...

kalau dalam kdrama fullhouse, ini dipanggil multiplayer. :P :P

Jepah said...

>>>alif zai mim ra:
multiplayer? hohohoho...

Szakif said...

multimedia pun boleh jugak pah! :P

weh tibe2 entry nih dah update and letak name aku. huhu~

Jepah said...

>>>szakif:
suka la tu name dia masuk entri dlm blog aku.... huhuhuhu....

kmah said...

err, resenye none of da above.
sume org kg wat keje2 gitu ape~
so, from my point of view, biase2 aje tu.
hehe =P

Jepah said...

>>>kmah:
jeles la tu... awak pun org kg gop kan? tp... ehem2... =p

3p4h said...

Hahaha... Pelbagai komen!

Oh ya, tribute to u Jep coz ajr ak anyam ketupat. (Ahaks!)

Nk komen ke??? Erm, boleh la ak pggil ko Mr. Multi. K x??? Kih5

p/s: Hati2 ya Jep coz rambut sama itam, hati lain2. Biasa la pmikiran mnsia. =)

kmah said...

nape yg awk try kabo benonye?
dop pahang...

Jepah said...

>>>epah:
ye... same2... mr. multi? hohoho...

Jepah said...

>>>kmah:
mksud sy... sbgai org kg, adakah awak tahu wat keje2 sperti di atas?
menganyam contohnya... =p

kmah said...

ek eleh, bangge ngat~
haha

Jepah said...

>>>kmah:
dop bangge stabuk pun hehh...huhuhu

calmness said...

jepah n kmah, xyah r gadoh2 kt cnie.....wat malu org kg je kekg...(tbe2 nyampukk....hihi)

jep, bkn mat ibai tu pn pndi gok wat keje2 gtu?? ooopssss...=p

Jepah said...

>>>calmness:
kalu keje2 dapur bleh la dia buat...
tapi keje2 kg yg agak berat, x jgak...

calmness said...

ni mu mksudkn mat ibai or kmah?? haha....

wawaaa..........mls nye g cls ptg nih....huhu....

Jepah said...

>>>calmness:
mat ibai tu ler... doh mu tnye sal mat ibai,kan...

gi kelas... cpat2... hohoho...

Anonymous said...

ekk... i guess u r twin wif some sort of multicooker.. (sile cr kt pasaraye giant klo anda xtau apekah)