Saturday, December 6, 2008

Is it a miracle?

Today, I went out with my friends after got messages...
"Jepah, jom main bowling."
"Bile"
"Lallu" (*Lallu=sekarang)
"Lepas Zohor bleh? mayam la lu..." (*mayam=solat)
"Bleh je"
"Ok"

So, I asked my friend to pick me at my home because I had problem with transport today. After Zohor, he picked me and we went to TER, where we will play bowling. There were 8 of us. 4 boys. 4 girls. huhuhu... Those girls already waited us there.

This is my 6th times played bowling. I'm only the amateur in this game. I'm still in learning process for this game. but... today, a "miracle" come... I don't know how I do it but for the first time, I got high score. I don't believe it. I broke my own record. (Maybe this score is normal for some of you but abnormal for me... hehehe... al-maklumlah, x reti pun main bowling)... Before this,it is difficut to get 100 points. but today... I got:

See the score in green line (box)...


The males players


with my ex-schoolmates


Gambar kat bwh ni xde kaitan dengan entri ini... ni nk tunjuk kat Zaki kompleks akuatik Terengganu kat batu burok... Zaki... mane ko? hahaha...


Kompleks Akuatik Negeri Terengganu

24 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

dah rezeki dapat high score...
terimalah dengan hati yang gembira...

3rd pic tu...
macam ada orang yang takdela...
hehe~ :D

Szakif said...

pah, kem salam kat semua yang kat belakang, gambar ketiga. boleh? :D

aku bab main bowling, memang paling terkebelakang la~ ntah, minat aku tak ke situ kot. tapi kalo member2 ajak, aku on je kot. tapi kalo sesaje nak release tension, baik aku blogging je. heh...

oi oi.. entry ade sebut aku la!

T_T

owh itu la rupenye pusat akuatik tuh.. haritu g KT maybe member aku tak bawa ke situ kot. just lalu kat pantai buruk je. eh kejap. singgah jab pekena ABC pastu blah. heh.

tak2. ni bukan yang baru2 ni. yang baru2 ni tak sampai bandar pun, smapai kelulut je. *matila jepah maseh marah g KT tak gtahu dia :P

MIFTAH said...

waaa..trus post..bgus2..len kli plak leh men lg..huuhe

Jepah said...

>>>liyana:
sbb, dlm 3rd pic tu, org tu amek gmbar... hahaha

Jepah said...

>>>szakif:
krim slm... hmmm... xleh... =p
aku pun kantoi je kalu main bowling... huhuhu...
ari ni xtau la nape...

haa!!! dtg KT x ckp kat aku... hampeh tol la...

Jepah said...

>>>miftah:
btol2... len kali ajak la lg...
tp, kalu bleh jgn on the spot ye...
huhuhu... setting mase molek2...

Szakif said...

sori pah sori... huhu~

lain kali aku turun KT insha Allah aku gtahu ko k... :D

aku rase dalam banyak2 aku main bowling (tak banyak mane pun), sekali je kot aku skor 100++. bapak ah mat longkang aku nih. hu~

tapi aku drama queen ok kalo bola masuk longkang. huhu~

Jepah said...

xpe la... saje je... mase ko gi KT dulu, aku kat kuantan lg kot... hahahaha...

aku pun lebey kurang ko la...
tp, King of Drain... (Raja Longkang)
muahahaha..

Szakif said...

tapi ko skor 100++ kot. hebat ok~!

As said...

ok zaki mat longkang

:P

jep, bile masa ade kompleks tu kat batu burok..bile2..haha..
katne eh exact location die kat batu burok tuh.

© Liyana.Sara.Salleh said...

owh Zaki, ko mat longkang...
takpe gak...
cam aku ni...
masuk pusat bowling pun tak pernah...

jepah...
patutle orang tu takde...
hehe~
dia tau ke jepah ada blog???

Jepah said...

>>>szakif:
nasib je tu...
huhuhuhu...

Jepah said...

>>>as:
dibina untuk sukma ari tu... diorng upgrade kolam sebelah KFC tu...

Jepah said...

>>>liyana:
jepah Raja Longkang... kuikuikui...

dia tahu jepah ada blog tp dia x layan sgt pun blog2 ni...

© Liyana.Sara.Salleh said...

Raja Longkang pun tapi pernah gak main bowling...
not like me...
huhu~

saja tanya...
kot2 nanti dia perasan saya ni...

As said...

owh biar betik..kolam tu still ade lagi tak?

as mengambil masa seminit untuk recall semula KFC tuh, tinggal tak tanya je, bile masa ade KFC situh. hahahahaha

Jepah said...

>>>liyana:
yelah2... main suka2 je... hehehe..

xkot... dia x pernah lg tgk blog jepah rasenya...

Jepah said...

>>>as:
kolam tu la yg jadi kompleks akuatik tu... huhuhu...
KFC tepi hospital tu la...
yg mane lg...

As said...

wahaha...da setahun aa tak gi sana..

ingatan cap ayam daaa

MAI RANAI said...

wah wah.. da upload..internet lembab, xdpt nak tgk page ni b4 dis..huhuuuu..giler best semalam..syg ah xrmai ada..xplan kan?kkg tnggu kmah,nana,zana,kodeng,pizi n sume2 geng2 kite ade, lepak TER skali agi..best!! :D

Jepah said...

>>>as:
dtg la lepas da "sihat"...
=)

Jepah said...

>>>mai ranai:
lepak kat stadium la plop... ade student price... hehehe... stadium byk lane... best sket...

izzati.abdullah said...

waaaaaaaaa....aku nk main bowling gop!!!

Jepah said...

>>>izzati:
meh la main... =p