Sunday, December 7, 2008

SALAM AIDILADHA...

Sempena Hari Raya Aidiladha yang bakal menjelang esok(kalau ikut pengiraan Islam, lepas maghrib hari ni da kira esok), saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh Malaysia khususnya dan di seluruh dunia amnya. Selamat menjalani ibadah korban. Ambillah peluang utnuk banyakkan bertakbir sepanjang hari raya ini dan hari-hari tasyriq. Semoga segala amalan kita diberi ganjaran pahala daripada ALLAH S.W.T. InsyaALLAH...






"To every people did We appoint rites (of sacrifice), that they might celebrate the name of Allah over the sustenance He gave them from animals (fit for food). But your Allah is One Allah. submit then your wills to Him (in Islam): and give thou the good news to those who humble themselves"

~~Al-Hajj:34~~

8 comments:

As said...

kad raya i love islam tu as dapat dari pelukis die sama dengan jep paste atas ni..tp as ade sign pelukis :D hehe

ah abaikan..

btw salam eidul adha buat bro jep :P
mintak maaf wat bising salu kat sini hehehe

Jepah said...

>>>as:
salam aidiladha gak... wat la bsing slalu... xde la sunyi sgt...

Szakif said...

dah dapat sms kan?

pastu ade orang tu pulang balik.

fine~ dia tak sudi terima sms wish aku~

:P

Jepah said...

>>>szakif:
sape org tu? dia bukan pulang blik... tp dia mendoakan yg same ngan ko...

© Liyana.Sara.Salleh said...

meninggalkan komen di sini...
selamat hari raya aidil adha...
:D

Jepah said...

>>>liyana:
selamat ari raye gak...

As said...

giler dekat umah ngan surau.. :D

Jepah said...

>>>as:
mmg dekat pun... hahaha...

btw, silap komen kat entri lain n...