Saturday, February 21, 2009

Berkelah Waterfall... Again?

Air Terjun Berkelah lagi? hehehe... ya... Aku ke Berkelah lagi pada 20/2/09. Ini merupakan kali ketiga aku sampai di "kolam" ketujuh Air Terjun Berkelah. Memang seronok. Walaupun aku berada di sana tidak sampai 24 jam. Buat pertama kalinya, aku nightwalk untuk tiba di "kolam" ketujuh Berkelah. Ini kerana aku ada exam pada petang semalam. Jadi, aku bertolak agak lambat bersama seorang senior CTS (lelaki) dan 3 orang junior CTS (perempuan). Alhamdulillah, kami tiba dan kembali dengan selamat.


Selamat Datang....

Air yang terjun...

Cantiknya... Subhanallah...


x reti berenang la... hehehe


ni baru btol2 mandi air terjun...


Penat mandi, makan la plak...

14 comments:

Liyana said...

dan lagi na pi berkelah...
owh ok, release tension katanye~

jepah jepah...
boleh pulak letak caption 'air yang terjun'...
hehe~ sebab tu air terjun air yang paling berani kat dunia...
lalala~

3p4h said...

Wah!!! Patutla seharian mu xdo d blk... Erm...

Eh, mandi pakai life jacket ke??? hehehee... Ingtkn mu gheti swimmg.. =P


p/s: Bl kita nk p sma2 dgn rumate lak?

Jepah said...

>>>liyana:
bese la... hehehe... bosan duk kat bilik...

Jepah said...

>>>epah:
hehehe... reti berenang... tp, x yakin la kat tempat yg dlm mcm tu... huhuhu...

bile2 pun leh gi epah... huuu...

Szakif said...

dalam banyak2 tempat kat kuantan dan sekitarnya, Berkelah la tempat yang aku lom pi. hu~

tiggal lagi 2 bulan nih. sempat ke tak nih. adoi~

Jepah said...

>>>szakif:
ajak la judin gi... nk ajak aku pun bley gak.. hahaha...

tp, kalu nk gi balik ari, awal2 pg da kene gi la... hehehe.. best tau berkelah ni...

azuwanmusa said...

aku rasa sampai kering air kat berkelah tu bru la mun nk stop g sana ye...aik....xda tempat lain lagi ke?

Wei...sampai bila mung nk berahsia psl tempat keras tu?

Jepah said...

>>.azuwan:
tempat lain ade... tp bg aku, berkelah ni mmg best... gi byk2 kali pun xpe...

shamel said...

"1 , 2, 3 lekuk.."

"jantan betina kena ketuk."

ahah. tbe2 teringat sang kancil mengira sambil lompat atas buaya yg terapung atas air.

Jepah said...

>>>shamel:
aku tau la ko jeles... hahahaha

~Tieha~ said...

bestnye... picnic.........

Jepah said...

>>>tieha:
mmg sgt2 best... =)

haziah said...

benci la.. krg tiggakn gg wuwuwuwu :( Majuk

Jepah said...

>>>haziah:
gg yg xnk gi, kan? bukan kami yg tinggal... =p