Tuesday, February 17, 2009

"Sharing Moment" with KAHS' Dean...


Exam pharmacology telah tamat. Aku bersama-sama kawan-kawan menuju ke kafe untuk makan. Terlalu banyak tenaga yang di gunakan untuk menjawab exam tadi. Jadi, aku perlu topup tenaga aku semula... hahahaha...

Aku makan di meja makan bersama-sama dengan 2 orang lagi kawanku. Sedang Kami asyik bersembang, Tiba-tiba, Dr. Nik Mazlan datang dan duduk di meja yang sama dengan kami. Pada awalnya, kami agak segan untuk berbicara dengan beliau. Maklumlah, Dekan Kulliyyah kot... Tetapi, kami cuba memulakan perbualan dan kami seronok berbual dengan beliau. Banyak perkara yang kami bincangkan. Tetapi, untuk entri kali ini, aku hanya ingin menyentuh satu perkara sahaja iaitu berkenaan bangunan Kulliyyah kami.

"Dr, bila bangunan kulliyyah nak siap?"
"Jangkaannya, September 2010"
" Siap semuanya?"
"Siap fizikal je la. Equipment sume x masuk lagi. Untuk setup dalaman, makan masa 3 4 bulan lagi"
"Owh, x sempat la kami nak merasa."
"Eh, sempat la awak balik untuk exam"
"hahahaha"
"Macam ne perkembangan pembinaan Dr.?"
"Setakat ni on time la. Tapi ada problem sket. Kontraktor tu kata, tempat tu keras."
"ha? keras?"

~to be continue~

32 comments:

As said...

keras ape?

keras tanah ke jep :P

hehe

menarik..

shamel said...

Psstt...jgn maen kat sane tau. Ade hantu durian. Heiy! Shhhh...diam.

Liyana said...

ok, nampaknye jepah dah pandai nak buat suspens dalam menceritakan sesuatu...
1 improvement...
bagus3...

bukan senang nak dapat dean yang sporting...
bolehlah 'kawan' dengan dean KOS, dia pun ok gak...

btw, regarding to this entry...
soalan yang sama macam As jugak...
keras yang macam mana ni???
ok~ tunggu next entry katanye...

hahaha~
shamel ni, hantu durian pulak...
dah tau dah sape hantu durian tu...
lalala~

Jepah said...

>>>as:
apa yg keras? tunggu....

Jepah said...

>>>shamel:
tp, tapak kulliyyah aku dekat dgn kulliyyah ko... haa....

Jepah said...

>>>liyana:
da lame da pndai wat suspen, cume x tunujuk bakat je sebelum ni... hahaha...

tunggu sambungannye ye... hehehe...

tok janggut said...

hurm,september 2010...

azuwan said...

eh...2010? wei kita grad 2011 la...sempat je merasa.

Oh, terigt cter geng semalam..atas bukit gak

Szakif said...

ni mesti shamel dah tengok geng nih! :P

Jepah said...

>>>tok janggut:
sudah lama tidak muncul ye... ye... septemebr 2010 kalu xde prob...

Jepah said...

>>>azuwan:
2010 baru siap fizikal je... setup equipment x lg... huhuhuhu...

Jepah said...

>>>szakif:
a'ah... diorang da tgk...

Anonymous said...

Dr. nik ckp tempat tu keras??ape maksudnye..adakah Dr. nik penah gigit tempat tu???

sama2 kita fikirkn..

bulu ketiak said...

jangkaan sept 2010???nape lmbat sgt.. xdpt r nk rase..ish..
tp yg bestnye tu dkt ngan lib..senang la nk study n mgulangkaji pelajaran kt lib..hehehe.

Jepah said...

>>>annonymous:
dr. nik kate, kontraktor tu yg kate tmpat tu keras...

Jepah said...

>>>bulu ketiak:
next time tukar name ye...

sept 2010 jangkaan siap... kalu xde prob ler...

Mohd. Ramadan said...

eRM.. Dr.nIk yang wat suspern.. or Jep yg wat suspen? Musykil2... hahaha...

Jepah said...

>>>ramadan:
mane2 je la... hahaha

Szakif said...

cepat la sambung weh!

Jepah said...

>>>szakif:
nnti la... sabar... hehehehe...

3p4h said...

Aku rasakan, Dr Nik buat suspen utk Jep, dan Jep nk buat suspen utk semua org yg xda di tempat kejadian..

Hehehe... KOM memang keras kot, apatah lg tapak kulliyyah kita! Hahaha... Xpercaya? Suatu ari nnt kalian akan rasa...

Kan Jep?

Jepah said...

>>>epah:
hehehe... btol2.... mmg keras...
hahaha...

azuwanmusa said...

ntah jepah ni..cepat la cite. aku dah sampai tahap geram dah ni...

hei aku ada cte la. pasal guest house uia..

seram....

3p4h said...

Hahhaha... azuwan.. Mu ni mmg suka cite2 seram ke??? Lol!

Jepah said...

>>>azuwan:
tunggu... nk bg saspen sket lagi... hahahaha...

Jepah said...

>>>epah:
azuwan tu penakut la... xtau ke? hohohoho...

azuwanmusa said...

si kembar huzaifah >>

Sape kata aku takut!
mana taku...mana takut?...

Isk...suka2 je reka crite.

Epah ko nak tau kat iium guest house tu ada hantu...

Lect aku dah kena byk kali....

Jepah said...

>>>azuwan:
bukan ke kalu aku pasang cite hantu mu mesti xmboh tgk? hahahaha

As said...

tanah ah tuh keras..
susah nak pasang tiang :p

Jepah said...

>>>as:
tggu la entri terbaru ye...

yati said...

hahahaha
keras?????
mcm kata epah.kom mmg keras..
bese a kawasan baru nk bkk.
2010?hmm
hope sooo
shemel=hantu durian?ak takot ko hantu durian.gile makan durian.hahaa

Jepah said...

>>>yati:
bace la entri yg menjawab sume pertanyaan ini ye...