Wednesday, March 4, 2009

Hari-hari terakhir bersama Dr. Rizal...


Terima kasih Dr.... Hanya itu yang mampu aku ucapkan kepada Dr. Muhammad Rizal Martua Damanik, pensyarah Department of Nutrition Sciences, KAHS yang telah menamatkan kontrak beliau lebih awal. Jadi, bagi meraikan beliau, kami, pelajar jurusan Dietetik Tahun 2 telah mengadakan satu jamuan ringkas di Sara Thai pada 3/3/09.

Teralu banyak kenangan bersama beliau ketika beliau mengajar kami. Masih segar dalam ingatan kami gurau-senda dan gelak ketawa bersama beliau. Tetapi, apakan daya, pertemuan kami sampai di sini sahaja. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Beliau terpaksa pulang ke tanah air beliau di Bogor, Indonesia untuk menerima panggilan daripada universiti di sana.

Banyak perkara yang kami bincangkan ketika majlis ini. Beliau menyatakan bahawa beliau sangat seronok mengajar kami semua. Pada majlis ini juga, kami berjaya mencungkil satu "RAHSIA" yang telah lama kami ingin tahu... apakah "RAHSIA" itu? Tunggu..... =)

6 comments:

3p4h said...

Smlm ak jmpa Dr kt blik.. Huhuuu sadis kot dia nk blk indon da.

Insyallah ada rzki kita p indon lak nk? Hehehe...

p/s: Rahsia kot... =P Nak pchkn bole?

Jepah said...

>>>epah:
aku pun jumpe dia gak... jom gi indon... bukan ke mama ajak kite gi indon? =p

rahsia tu? hahahahaha

3p4h said...

Mama??? Aah eh lupa lak.. Oit, tb2 aku tgk gmbr ni cantik lak.. He5..

Jep, aku da anta kt ko yg task ak, tp tlg tmbhkn ada satu bnda 2 aku lupa nama dia. Kat bhgian akhir.

Tmpt ltk mknn n mknn akn bgerak ats dia... tlg eh?

p/s: Umah xda pc n tenet.. Ni pn 3jam br siap.. Hu4...

Jepah said...

>>>epah:
kan mama ada ckp mase kite blik dari pekan ari tu... hohohoho...

yati said...

rahsia ape??nak tahu.nak tahu
hehehhehehehe
mane bini dr la tuh=P!

Jepah said...

>>>yati:
tnggu...