Sunday, March 15, 2009

I did it... yeah....

Gambar sekadar hiasan


For the first time, I didn't fall sleep in this weekend class... Usually, I always fall sleep during weekend class but for this weekend, aku berjaya menahan keinginan untuk tidur dan rasa mengantuk... Alhamdulillah....

UPDATE:

Bercakap pasal tido, aku sendiri tidak tahu apa yang tidak kena dgn aku. Aku sangat mudah untuk tido sekarang ini. Bila aku rasa mengantuk, jalan terbaik untukku hanyalah tido. Bukti terbaik ialah, aku boleh tido ketika aku main game... hahahahaha...

10 comments:

3p4h said...

Ahaks! Congratz bro!

Kalo ko tdo dlm cls cam dlm pic ni kn bgus! =P

xda sape nk mrh... =P ha5

Jepah said...

>>>epah:
ko nk mampus tido mcm ni dlm kelas? hahahahaha

Liyana said...

ni betul2 tido ke???
atau posing jer ni... :P

Jepah said...

>>>liyana:
haa.... cube teka... =p

As said...

tahniah2 :P

Jepah said...

>>>as:
=)

Liyana said...

malas nak teka2...
gitau terus la...

Jepah said...

>>>liyana;
xnak gtau... biarlah rahsia...
hahahaha...

RuBy said...

hahaha..camne ngah maen game leh tdo!!
x paham~hehe
tgh maen game tu la pling tak ngantuk..

Jepah said...

>>>ruby:
tu la menunjukkan jepah mmg da mengantuk sgt... mudah sgt tido...