Tuesday, April 14, 2009

Aku "Sayang" UIA Kuantan...


"Dak allied duk luar sem depan. Konfem kene pindah..!!!!!"
"Ha?"
"Allied, Dentist, Nursing duk rumah yang dekat guest house tu... kos len duk cni..."
Aduh... macam-macam hal la... nak suruh pindah la plak... ikut kos plak tu... eeiii.... aku memang sayang UIA ni... especially mahallah... suka-suki je pindahkan kami... kami da hepi-hepi duk sini... erm... nak wat macam ne... da nasib badan... dak2 kos minoriti gak yang jadi mangsa.... hmmm...
p/s: duk rumah pun, duk rumah la.... hidup menumpang... macam ni la...

8 comments:

Liyana said...

kalau camtu nanti tinggal brothers KOS, Pmacy & Medic je kat IM2...
haih, UIA ni makin 'berpecah' nampak...

takpelah jepah, janji ada tempat tinggal...
kalau dah menumpang, kita terima je
apa2 yang dorang bagi seadanya...
nak demand lebih2 pun, kita ni cuma student...
hu~

As said...

memang sedih la jadi orang2 minoriti neh..

mentang2 minoriti

heh

shamel said...

Well..mmg UIA semakin hari semakin menyirapkan darah kite jep ooii...
Maka oleh itu, aku sediakan ko bahan bacaan. Atau..related post!

1. http://iiumbloggers.com/2009/04/as-much-as-we-love/

2. http://iiumrx6th.blogspot.com/2009/04/opinions-pleasefor-good.html

Oh...sekadar menyiram petrol ke bara api dlm badan ko sahaje.

Jepah said...

>>>liyana:
sabar je la... xtau la mcm ne keadaan kat sana... dgr2 10 org 1 rumah... hmmm...

Jepah said...

>>>as:
da nasib badan...

Jepah said...

>>>shamel:
jgn siram petrol kat aku shamel... terbakar aku nanti... =p

alif zai mim ra said...

erm..bersabarlah ek.

mmg payah dan perit, tapi bersyukurlah ek. sekurang-kurang UIA sediakan tempat tinggal untuk pelajar dia. tgk U lain, kebanyakan kena sewa rumah sendiri. huhu

Jepah said...

>>>hawa:
ntah ler... da bosan asyik pindah je...