Tuesday, April 28, 2009

Bicara Akademik Serantau... (Tiru ayat Shamel)


Erm... result da kuar mcm ne? ntah ler... jatuh kot... score mid sem, x score final... apa la yg x kene... pasrah n redha je la... tiap2 sem jatuh ni... habis la aku... waaa.... Ape2 pun, aku dah lakukan yg terbaik...
p/s: aku termenung seketika di depan laptop... kemudian aku ketawa kekecewaan... huhuhu...

14 comments:

As said...

moga ditenangkan hati dilapangkan dada, ameen

Jepah said...

>>>as:
ameen...

Anonymous said...

kawe buke nk kato gapo2 kt demo..demo result jatuh pun masih dean list..ke guano?kawe hok jatuh btol2..xtau nk bagun guano...acu tolong gak..

Jepah said...

>>>anonymous:
tolong gapo? kawe pun mujur bleh 3 point... dop soh mimpi la kawe ni nk bleh dean list... jauh lngit dgn bumi...

nadia said...

congrats!
all the best for future :)

Jepah said...

>>>nadia:
=)

Mohd. Ramadan said...

Poyo la statement kamu..

Masuk xm sama-sama.. Tapi kamu slalu ilang sblm tamat xm.. uuuuhhhuuu.... Persoalan pertama: Dimanakah??

Orang main DOTA, kamu study.. Kamu tgk drama, kami main DOTA.. kamu study, kami masih main DOTA..
Persoalan kedua: Apakah??

Kami makan meggie, kamu makan nasi, ayam.. kami minum air kosong jer.. kamu minum Bandung ais, sirap ais, milo ais, teh o beng...
Persoalan kedua: Bagaimanakah??

Aaaahhh.. byk lagi persoalan.. tapi maleh la nak taip pepanjang..
jadi.. Apakah smuanya??

Jepah said...

>>>ramadan:
di manakah? aku lari sbb x reti nk jwb...

apakah? aku lebih byk tido drpd study or main DOTA...

bagaimanakah? aku makan makanan yg berkhasiat... hehehe...

ape2 pun, ko tetap star...

3p4h said...

Alah jep...Mung ni.. btul apa yg madan ckp. Asal kami main dota, mung xda. Asal kamu main dota, kami masih main dota. Kamu stdy, kami main dota lg.. Erm.... =(

Jepah said...

>>>epah:
aduh... aku tido je... mane ade study sgt pun... asal nmpak nota, tido... huhuhu..

::Amin Mansor:: said...

asal censored result tu.hehehe...

Jepah said...

>>>amin:
selagi aku xleh DL, selagi tu la result aku akan censored... huhuhu..

RuBy said...

waaa...
aku pun sedey ngan result..wawawa


ye..bertabhla!!
jadi mereng skit pas nengok result..heheh

Jepah said...

>>>ruby:
lek je... da bese da dpt result yg x memuaskan hati... huhuhu...