Saturday, April 4, 2009

Final Exam: 1st Paper


Alhamdulillah... Berakhir sudah zaman 3 UNGS n 1 RKUD... huhuhuhu... Hari ini, 4/4/09, aku telah menduduki peperiksaan untuk subjek RKUD 4310K, Philosophy of Science. Soalannya agak mencabar kerana ada soalan struktur, soalan objektif dan juga esei. Aku telah melakukan yang terbaik untuk peperiksaan ini. Semoga aku lulus peperiksaan untuk kertas ini... Ameen...
p/s: rasanya tadi da keluar falsafah baru iaitu "Philosophy of Jep"... hahahaha

6 comments:

alif zai mim ra said...

bukan lulus je jep...mesti dapatkan A. :P

Jepah said...

>>>hawa:
nk dpt A mcm ne... carry mark pun low... huhuhuhu...

alif zai mim ra said...

takpe.. aim kena tinggi setinggi bintang di langit. kalau baling batu, walaupun xsampai bintang, sampai puncak pokok kelapa pun kire ok dah. :P

Jepah said...

>>>hawa:
aim tu ada... tp kene tau limit kite jugak...
nanti kecewa... huhuhuhu...

Liyana said...

hahaha~
Philosophy of Jep...
macam2 le jepah ni...

Jepah said...

>>>liyana:
dah x ingt philosophy f science...
kuarkan philosophy sendiri la plak... hohoho...