Friday, April 10, 2009

Final Exam: 3rd Paper


Exam ke-3 telah pun tamat dengan penuh kejutan. Menurut maklumat yang kami perolehi, exam hari ini hanyalah MCQ sahaja. Akan tetapi, entah dari mana datangnya 3 esei. hohohoho... Cara baca pun untuk jawab MCQ, memang merapu la jawab esei.. hohoho...
p/s: kan da pesan suruh study btol2.... hahahaha

8 comments:

Szakif said...

ada kau tanya pensyarah kau format sebenar exam kau nih? atau kau sekadar dengar-dengar sahaja?

Liyana said...

erk...
pulak...
tak dapat den nak nolong...

3p4h said...

Mmg lecturer yg ngajar katanya MCQ je, tp course coordinator kita yg tmbhkn esei. 3 lak 2!!!

Tp ada bagusnya dia wat cam 2 coz dpt back up markah2 mcq.

Mujur aku pasan yg mcq kita true false, da 10 minit nk abis br aku pasan. Ish5.. Bhaya tul~

Jepah said...

>>>szakif:
mmg pensyarah yg ckp MCQ je... tp tetibe la CC letak esei... 3 lak tu...hahahaha

Jepah said...

>>>liyana:
x sruh tlg pun... =p

Jepah said...

>>>epah:
erk? aku rase mcq ok je... tp esei dia agak mencabar minda jugak... =)

uish... bahaya tu... tgk soklan btol2 ye...

Szakif said...

ok sila protes. tak patut kot. ada dia inform student pasal amendment tu? lecturer tu tahu soalan dia ade ditambah2?

Jepah said...

>>>szakif:
aku pun xtau... sbb dia tu visiting lecturer..