Monday, April 20, 2009

Final Exam: 9th Paper (Last Paper)


Maaf... entri ini lambat 2 hari atas sebab-sebab teknikal... Alhamdulillah, exam terakhir untuk semester ini telah tamat dengan penuh dukacitanya... kenapa? soalan susah kot... ape? x study? study la beb... tapi da soalan susah sangat... nak wat macam ner... banyak lak tu... x sempat nk jwb hbis... apw2 pun, exam da hbis... jom enjoy....

p/s: banyak program cuti ni... =)

2 comments:

Liyana said...

last paper...
selalunya orang dah mula takde mood untuk last paper ni...
sebab yang tinggal kat kampus cuma jasad je...
tapi hati dan perasaan semua dah ada kat kampung halaman...

apa2 pun, mudah2an dapat result yang baik hendaknya...

Jepah said...

>>>liyana:
ntah ler... huhuhuhu...