Wednesday, April 1, 2009

Revision Period...


Semenjak aku masuk UIAM Kuantan, aku tak pernah lagi merasai revision week... Apa yang aku rasai ialah revision period... Itu pun dua hari je... Dah la dua hari... Ada kelas ganti plak... hohohoho... Mula-mula, aku rasa geram jugak ada kelas masa revision period. Tapi, bila fikir-fikir balik, kesian plak kat pensyarah nak mengajar. So, pergi je la. Bukan lame pun. 2 jam je. Kalu takde kelas pun, bukan aku study pun. Tido je kat bilik. So, aku anggap je kelas ni sebagai revision class. bukan replacement class. Bagaimana dengan revision period kamu? =)
Bergembiralah menjawab exam ye... =)
p/s: Apa pendapat kamu tentang gambar di atas? comel tak anak sedaraku? hehehe...

8 comments:

As said...

hihi

itulah

pergi kerana guru
moga dapat berkatlah gituh.ameen.

memang sem ni takde langsung revision period..hari2 pergi sekolah esok exam, hehe.

tapi lige tambah menarik kan :P

haha

see ya in the class

Jepah said...

>>>as:
ni la kita panggil cabaran dalam kehidupan... bukan ke da pesan ready awal2? huhuhu....

Liyana said...

Bergembiralah menjawab exam ye... =)

baik!!!

Jepah said...

>>>liyana:
hidup mesti hepi... huhuhu

shamel said...

PS I Love You

Yeay..dah abes bace buku tuu!! Bleh la aku study dgn aman pasni. Ahah.

Jepah said...

>>>shamel:
study2... =)

nadia said...

comelnya..ank sape tu??

Jepah said...

>>>nadia:
anak abg mat...