Monday, July 20, 2009

XPDC Bukit UIA yang tidak berjaya...

KOP dan KAHS dari bukit UIA

Pada 19/7/09, aku, Hassan, Moja, Aliaa dan Dila telah melakukan aktiviti yang jarang dilakukan oleh pelajar-pelajar UIA iaitu memanjat bukit UIA. XPDC yang sepatutnya bermula pukul 7.30 pagi akhirnya bemula pada pukul 8.30 pagi atas sebab-sebab teknikal. kih9x...

Dengan menggunakan pengalaman yang ada pada Moja sebagai trekker, kami berjaya mengharungi pelbagai cabaran dan dugaan sepanjang perjalanan. Walaupun kami tidak sempat samapi ke puncak bukit, kami tetap berpuas hati. Kesian Dila sebab semput. Tapi kami kagum dengan semangat Dila. Tahniah Dila. =)


Selepas berpenat lelah memanjat bukit UIA pada sebelah pagi, kami ke Megamall pada sebelah petang. Dila tidak dapat ikut ke Megamall kerana keletihan. Afifah@Kak Pah juga menyertai kami pada sebelah petang. Hari yang sangat best sebab bukan senang nak hang out sebenarnya... hahaha...

Bergambar kat parking level 5 Megamall

p/s: Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam aktiviti-aktiviti ini...

8 comments:

Szakif said...

kalau aku turun kuantan semata-mata nak daki bukit UIA tu, ko sanggup teman kan? hehe..serius tanya nih. :D

Jepah said...

>>>szakif:
kene ckp awal2 la bile... FYI, my weekend schedule da penuh until bulan puase... hahaha...

Szakif said...

owh. bahek~ :D

Jepah said...

>>>szakif:
=)

shamel said...

Dan jangan dilupakan aku. Bleh aku wat vclip ala2 Man vs Wild mcm dlm Discovery Channel. Jadi...siapa nak berlakon???

Jepah said...

>>>shamel:
ko nak join gak erk next time? bleh2... =)

Szakif said...

shamel, aku nak! :D

Jepah said...

>>>szakif:
ko mmg suka mencapup... =p