Sunday, August 9, 2009

Gambang Waterpark...


Mula-mula plan nak gi sini ngan judin. Tapi tak jadi. Pastu plan ngan housemate. Pun tak jadi. Tak tahu entah macam ne, tetiba je pergi tempat ni ngan dak2 dalam gambar kat atas ni. Dak2 sciences 2nd year. Maaf mawi, sebagai tukang amek gamabr, gambar mu xdop. hahaha. tengok dalam album kat facebook ye.
Laporan ke Waterpark ini. Overall, aku bagi 7/10 la... Tinggi la tu. Dry park lum siap lagi. Bayaran? RM 19.90 untuk orang dewasa untuk MASUK sahaja. Nak pakai loker, nak pelampung tiub, nak makn minum, kira lain la ye... huhuhu... Aku cukup suka gelongsor air yg pusing-pusing tu. Aku xtau name dia. Tapi best jugak la.... Sampai menjerit-jerit dak ni. hahaha... Yang best jugak, ade air jatuh dari mulut ikan... Ombak buatan kat Coco Beach pun best gak... Anyway, best ada, x best pun ada sebab waterpark ni belum lagi siap 100%.... Sekian...

4 comments:

Bubbles said...

Thanks =)
Boleh aku buat proposal untuk Jaulah.

Szakif said...

nanti bila dah siap aku gi lah. hehe.. bawa aku eh jepah. senang tak nak jumpa tempat tuh?

Jepah said...

>>>bubbles:
sila buat...

Jepah said...

>>>szakif:
senang je... nnti aku bw ko... otw nk gi berkelah... =D

p/s: org keje leh la support aku,kan? hahaha