Thursday, September 10, 2009

Dah 22?


Tepat pada jam 2.15 pagi, 10/9/09, maka genaplah umurku 22 tahun. Sekejap je rasa masa berlalu. Aku bermuhasabah akan amalanku sepanjang 22 tahun ini. Masih banyak kekurangan dalam amalanku. Semakin bertambah usia, semakin dekat ajal mendekati. hmmm...

Hari ini aku mendapat hadiah hari jadi iaitu exam. Macam mana? Nama pun hadiah hari jadi. Mestilah best. hahahaha... Soalannya agak mencabar. Alhamdulillah, aku berjaya menjawab semua soalan walaupun tidak sempat untuk menulis semua idea yang datang singgah di dalam kepalaku. Aku hanya berharap lulus untuk exam ini. Tidak berharap untuk score pun. Kerana belum tentu apa yang aku curahkan di atas kertas jawapan itu akan diterima oleh pensyarah yang menanda kertas jawapanku itu. huhuhu... Lulus. InsyaALLAH...

p/s: Terima kasih kepada semua yang mengingati hari ulang tahun kelahiranku... =)

13 comments:

ainShahajar said...

selamat ulang tahun ke 22

selamat mencari mlm lalatul qadr =)

3p4h said...

Speechless~ Ingat statement yg ak ckp slalu 2.. Ak tau ko hfl da.. =P

Ha5.. Slmt mjadi org tua~ Upps

Jepah said...

>>>ain shajar:
=)

Jepah said...

>>>epah:
hahaha... tu statement ko... xleh apply kat aku... =p

asza said...

makaih...gamba budak yg sgt tembam....semenjak masuk Dietry bru krus eh?hahahaha

Jepah said...

>>>asza:
hehehe... dulu mmg tembam...

alif zai mim ra said...

jep tembam dulu.. hehe

hepi belated bday. ;)

Jepah said...

>>>hawa:
tembam dan comel...

alif zai mim ra said...

tembam dan comel mse kecik2.. sekarang x dah. hehe

Jepah said...

>>>hawa:
skrang da x tembam... tp masih lg comel seperti dulu... =p

MAR said...

hepi besday!
:)

Jepah said...

>>>mar:
tq2x... =)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網