Thursday, September 24, 2009

Reunion EX-SMKATJ Class of 2004


Alhamdulillah. Program yang ditunggu-tunggu selama ini akhirnya berjaya diadakan. Terima kasih kepada semua yang telah menjayakan program ini. Program REUNION DAN JAMUAN HARI RAYA EX-SMKATJ CLASS OF 2004 telah berjaya diadakan pada hari ini di Dewan Perpustakaan Negeri Terengganu.

Program ini bertujuan untuk mengumpulkan kembali semua bekas pelajar SMKATJ yang telah menduduki SPM pada 2004. Seramai lebih kurang 100 orang telah menghadiri program kali ini. Lebih separuh daripada jumlah semua bekas pelajar. Semua bekas pelajar SMKATJ yang pernah belajar bersama batch SPM 2004 (dari tahun 2000-2004) telah dijemput hadir ke reunion kali ini. Tetapi, kami agak terkilan kerana bekas ketua pelajar tidak dapat bersama-sama menghadiri reunion pada kali ini.

Program ini diadakan seringkas yang mungkin. Sudah tentulah aturcara paling besar ialah makan-makan. Terima kasih kepada mereka yang bertungkus lumus menyediakan hidangan yang lazat dan enak berkrim. hahaha... Program ini boleh dikatakan sangat menyeronokkan kerana ramai kawan-kawan yang telah lama tidak bersua bertemu kembali. Macam-macam cerita yang keluar dari mulut masing-masing. Samapi tidak sedar akan masa yang berlalu dengan tamatnya program. huhuhu...

Semoga reunion ini dapat diadakan lagi pada masa yang akan datang. InsyaALLAH...

4 comments:

aiShah_sOfeaTJ@katoJie said...

we will gather again in 5years!! hee

Jepah said...

>>>mizah:
mase tu mu bw laki mu ngan anak2 plop... hahaha

kumansakti said...

lets gather at another less-official and cheaper place. huhu . btw well done.

masa sgt singkt nk sembang ngn 100 ppl in short time

Jepah said...

>>>kodeng:
bukan sng nk gather ramai-ramai kalu unofficial... ni kira muroh doh... kalu wat kat hotel lg mahal... hahaha